Hoi Monoloco-fans,

Mag ik mij even voorstellen. Ik ben Katrien en enkele jaren geleden kreeg ik de kans om een nieuwe professionele weg in te slaan. Het idee om zelfstandig iets te beginnen was er langer en daardoor heb ik de kans gegrepen om iets te starten waar ik mijn hart en ziel kan inleggen.  Samen met mijn partner Filip heb ik een ongeloofelijk lief dochtertje Roxy en een zoontje Sky.  De ene dag is ze een prinses, maar de andere dag een echte rebel :) Ook zoonlief heeft wel wat deugnietenkantjes ondanks zijn schattig smoeltje.


En net voor die karakters heb ik besloten om een ubercoole webshop te starten. Een shop vol stoere kledij maar met een vleugje schattigheidsfactor.  We gebruiken tijdloze kleuren & aardse tinten die makkelijk te combineren zijn.

We ontwerpen eveneens geboortekaartjes en maken de mooiste foto's op jouw speciale dag. Of dit nu een verjaardag, trouw of gewoon een dag in het leven van jullie gezinnetje is...Alles kan besproken worden. Achter dit gedeelte staat de expertise van Filip. Hij heeft al jaren ervaring in de wereld van populaire magazine's als vormgever. Verder reist hij ook de wereld rond om de mooiste mensen en gebeurtenissen op zijn lens vast te leggen.

Ben je fan? Like dan zeker even onze facebook en  en blijf op de hoogte van alle nieuwste producten en nieuwtjes.

Veel liefs, 
Katrien 

© 2020 - 2024 Monoloco | sitemap | rss