Bent u niet helemaal tevreden met uw aankoop? U kan de bestelling retourneren.
Stuur vooraf een mailtje naar info@monoloco.be met het ordernummer en de reden van terugzending.
Na onze reactie mag  het pakketje terugsturen naar Monoloco, Tervuurstesteenweg 199, 2800 Mechelen. De retourkost neemt u voor uw rekening. Indien het product gewisseld wordt, nemen wij de verzending van het nieuwe product op ons.


Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geruild worden. 

U wordt verzocht om het product in originele staat, ongebruikt, onbeschadigd, voorzien van alle originele labels en in originele verpakking terug te sturen. Indien het teruggestuurde product op één of andere manier in waarde verminderd is, behoudt Monoloco zich het recht voor om u aansprakelijk te stellen en deze schade in mindering te brengen van het terug te betalen bedrag.  

Wanneer de retour in goede orde door ons ontvangen is, storten wij u het bedrag van de geretourneerde artikelen binnen 14 dagen terug of bezorgen wij u gratis (leverkost) het nieuwe artikel. 

Mogen wij vragen om bij de bestelling zeker de maatjes goed te controleren vooraleer je bestelt. Indien je twijfelt mag je ons vooraf zeker contacteren zodat wij je kunnen helpen om retourkosten te vermijden. 

© 2020 - 2024 Monoloco | sitemap | rss